ID:

Ghidul Imobiliar

Ghidul Vanzatorului

UTIL DE STIUT INAINTE SA PUBLICI ANUNTUL IMOBILIAR

UTIL DE STIUT INAINTE SA PUBLICI ANUNTUL IMOBILIAR

Vanzarea unui imobil este un lucru foarte important in viata fiecaruia.    Vrei sa vinzi imobilul cat mai REPEDE, cat mai SCUMP si fara prea mare EFORT! Firesc, nu-i asa?Iata la ce trebuie sa te astepti:Vei publica anuntul in ziar sau pe internetIn primele zile vei raspunde la 50 - 60 apel ...

Citeste mai mult ...

Avantajele si dezavantajele colaborarii cu un agent imobiliar

Avantajele si dezavantajele colaborarii cu un agent imobiliar

DEZAVANTAJELE colabararii cu un agent imobiliar: Platesti comision - SOLUTIE   Poti lucra cu un neprofesionist  - SOLUTIEAVANTAJELE colaborarii cu un agent imobiliar:Cunoaste piata Experienta in vanzarea imobilelorSiguranta tranzactiei imobiliareAre o baza de date de cumpara ...

Citeste mai mult ...

AGENTUL IMOBILIAR CARE ITI REPREZITA INTERESELE

AGENTUL IMOBILIAR CARE ITI REPREZITA INTERESELE

   Daca lucrezi cu mai multe agentii imobiliare vei fi intr-o baza de date comuna, tratat ca atare, iar daca va fi o tranzactie imobiliara, aceasta va fi o intermediere, adica, se va aplica 2% comision de la vanzator si 2 % de la cumparator, total 4%.   Agentul imobiliar care ia ...

Citeste mai mult ...

Reprezentarea exclusiva

Reprezentarea exclusiva

Imobiliarele din România se aliniază încet, dar sigur, standardelor mondiale. Zilele agentului imobiliar care reprezintă vânzătorul şi cumpărătorul în acelaşi timp sunt numărate. De curând, a intrat şi pe piaţa de la ...

Citeste mai mult ...

Oferte speciale

Imobile in rate direct de la proprietar!

Maintained by Websea Development

Imobiliare